четвер, 26 березня 2015 18:28

У МВС заявили, що стрілянину в центрі Києва влаштували іноземці

У МВС заявили, що стрілянину в центрі Києва влаштували іноземці
Фото: censor.net.ua

Сьогодні стрілянину в центрі Києва відкрили іноземці. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в місті Києві, пише "Укрінформ".

"Вони приїжджі, вони не жителі України", - сказав співрозмовник агентства.

Як раніше повідомляло агентство, близько 13:30 троє зловмисників на автомобілі з фальшивими номерами переслідували чоловіка. У центрі Києва на Бессарабській площі вони розстріляли цивільний автомобіль і травмували водія. Після цього спробували втекти з місця злочину.

Під час затримання підозрювані відкрили стрілянину по співробітниках міліції. У результаті події дві людини постраждали: водій і співробітник міліції. Водія доправлено до лікарні, про його стан поки невідомо. Співробітнику міліції медичну допомогу надали на місці.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

Як написав на своїй сторінці у Фейсбук київський активіст Олександр Тодорчук, "на Бесарабці після втечі зустрічною смугою було розстріляно автомобіль. Водія на місці немає". Він також повідомляє, що, за словами очевидців, стрілянина почалась біля ресторану "Феліні" на Городецького.

Зараз ви читаєте новину «У МВС заявили, що стрілянину в центрі Києва влаштували іноземці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі