вівторок, 03 травня 2011 10:54

У Москві біля будівлі міліції прогримів вибух

У Москві біля будівлі міліції прогримів вибух

У Москві біля будівлі ОВС Замоскворіччя минулої ночі спрацював вибуховий пристрій, постраждала одна людина.

Як повідомили в правоохоронних органах столиці, вибух стався в той час, коли до підозрілого пакету на парковці поблизу будівлі поліції на Пятницкій вулиці підійшов міліціонер. Як з'ясувалося пізніше бомба була невеликої потужності. Потужність вибуху склала 50 грамів у тротиловому еквіваленті.

Поліцейський госпіталізований з опіками ноги.

За фактом вибуху на вулиці П'ятницькій порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 222 КК РФ (незаконний оборот вибухових речовин) і ч. 2 ст. 318 КК РФ (застосування насильства до представників влади).

Нагадаємо, в ніч на понеділок, 2 травня, США Барак Обама заявив, що під час військової операції вбили лідера терористичного угрупування "Аль-Каїди" Осама бін Ладена,

Бін Ладен з родиною переховувався в 100 км на північ від столиці Пакистану Ісламабада. Президент США підкреслив, що в операції брали участь члени пакистанської розвідки. Лідер "Аль-Каїди" пручався нападу. Його застрелили під час перестрілки. Смерть настала від пострілу в голову. Після зіткнення військові забрали тіло бін Ладена.

Пізніше в Кремлі привітали США з серйозними успіхами в боротьбі з міжнародним тероризмом. При цьому в Кремлі запевнили, що "відплата неминуче настигне всіх терористів".

Зараз ви читаєте новину «У Москві біля будівлі міліції прогримів вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі