пʼятниця, 29 квітня 2011 17:43

У Мінську пролунав вибух у лазні
8

Фото: Фото: Правда.ру

Дві жінки загинули і чотири отримали поранення від вибуху парового котла в мінській лазні. Про це повідомив помічник начальника Мінського міського управління МНС Віталій Дембовський.

За його словами, 28 квітня ввечері в столичну службу порятунку надійшло повідомлення про вибух на території ЗАТ "Соф Автомінск". Вибух стався у двоповерховому цегляному будинку, розташованому по вулиці Олешева.

На першому поверсі будівлі розміщується автомийка, на другому - побутові приміщення та фізкультурно-оздоровчий центр з лазнею.

Перші підрозділи столичного МНС прибули до місця події через дві хвилини. Як з'ясувалося на місці, в лазні на другому поверсі будівлі стався вибух парового котла, в результаті чого обрушилися конструкції на площі близько 30 кв.м. Під завалами опинилися шестеро жінок, які у момент вибуху перебували у фізкультурно-оздоровчому комплексі.

Рятувальники витягли з-під завалів усіх постраждалих, у двох з них медики на місці констатували смерть. Чотири жінки госпіталізовані з різними травмами. Ще дві людини, що знаходилися у момент вибуху на другому поверсі будівлі, самостійно вибралися з-під завалів.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську пролунав вибух у лазні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі