субота, 31 жовтня 2020 09:30

У масштабній аварії на Майдані постраждала сім'я з немовлям: нові подробиці від прокуратури

У масштабній аварії на Майдані постраждала сім'я з немовлям: нові подробиці від прокуратури
На Майдані Незалежності в Києві водій авто Land Rover 66-річний Юрій Назаренко збив на смерть 2 людей. Ще четверо - отримали травми. Фото: facebook.com/Надія Максимець

У смертельній аварії, яка сталася на столичному Майдані Незалежності, постраждала сім'я із 5-місячним немовлям.

Стан потерпілих оцінюють як задовільний. Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відео смертельної трощі на Майдані показали з іншого ракурсу

"Троє людей отримали травми, коли некероване авто виїхало на проїжджу частину і врізалось в інші машини. На біду, в одній з автівок була сім'я з п'ятимісячною дитиною. Усіх постраждалих госпіталізували", - зазначила вона.

З'явилася також уточнена інформація щодо загиблих. Це жінки 30 і 79 років. У момент ДТП вони стояли на тротуарі біля входу в підземний перехід.

На Майдані Незалежності в Києві водій авто Land Rover збив на смерть 2 людей. Ще четверо - отримали травми. Аварія сталася 30 жовтня близько 16.00. Винуватцем виявився 66-річний Юрій Назаренко. Раніше працював керівником апарату Комісії з цінних паперів і фондового ринку. Був тверезий, за попередніми даними. Каже, що йому стало зле за кермом і він втратив свідомість. Йому повідомили про підозру за статтею щодо порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб. За це загрожує до 10 років ув'язнення. Нині підозрюваний перебуває в лікарні під охороною.

Зараз ви читаєте новину «У масштабній аварії на Майдані постраждала сім'я з немовлям: нові подробиці від прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі