четвер, 12 вересня 2013 11:30

У Маріуполі розлючений натовп перекрив перехрестя, на якому трагічно загинув 11-річний хлопчик

11 вересня мешканці вулиці Гагаріна перекрили перехрестя, на якому днями загинув 11-річний Роберт Малов, учень 6 класу 33-ї школи. Маріупольці вимагали встановити на цій ділянці дороги засоби примусового зниження швидкості.

Серед тих, хто перекрив дорогу - батьки, однокласники, сусіди і знайомі загиблої дитини, а також ті, хто не був знайомий з його родиною, але кого ця трагедія вразила до глибини душі.

Автор: Фото: 0629.com.ua
 

 

Автор: Фото: 0629.com.ua
 

Як повідомляє кореспондент i24.com.ua, люди буквально розвертали машини і маршрутки.

Як розповіли мешканці, акція була спонтанною: поховали Роберта, обговорювали між собою цю страшну трагедію, обурювалися з приводу того, що районна влада на звернення мешканців з проханням встановити на цій ділянці дороги світлофор або "лежачого поліцейського", відповіла цинічним "за статистикою, повинно бути 45 ДТП, щоб були підстави встановлювати таке обладнання, на цій ділянці такої кількості подій не зафіксовано".

Коли ситуація загострилася, на місце прибули співробітники ДАІ. Віктор Саєнко, начальник маріупольської Державтоінспекції запевнив жителів і журналістів, що роботи з встановлення "лежачого поліцейського" почнуться вже завтра вранці. А поки на цій ділянці чергуватимуть інспектори.

Автор: Фото: 0629.com.ua
 

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі розлючений натовп перекрив перехрестя, на якому трагічно загинув 11-річний хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі