понеділок, 10 червня 2013 22:28

У Маріуполі 10-річного хлопчика збив 600-й "Мерседес"

10 червня близько 13.30 у центрі Маріуполя 600-й "Мерседес" наїхав на 10-річного хлопчика. Той втратив свідомість.

Як повідомила начальник відділу профілактики ДАІ у Маріуполі Ядвига Дранович, у дитини діагностували струс мозку та закриту черепно-мозкову травму.

"Зазвичай лікарі усім постраждалим від зіткнення у дорожньо-транспортній пригоді ставлять такий діагноз. Потім він може підтвердитись, а може й ні. Без свідомості хлопчик знаходився декілька хвилин. Це може трапитись і від переляку", - зазначила вона.

Дитина перебігала дорогу, коли для пішоходів вже загорілось червоне світло. За словами водія "Мерседеса", хлопчика покликав його одноліток, який знаходився на протилежній стороні дороги. Той і побіг через вулицю, не зважаючи на машини.

"Можливо, дитина думала, що встигне, поки для машин горить червоний. А може зовсім не дивився на світлофор. Батькам потрібно постійно нагадувати дітям про небезпеку на дорогах", - наголосила Дранович.

Щойно автомобілі рушили, школяр кинувся напереріз. "Мерседес" вдарив його вбік. Хлопчика госпіталізували у 5-ту міську лікарню. Слідство встановить, чи достатньо було огляду для водія на місці пригоди та відстані до дитини, щоб "Мерседес" вчасно загальмував.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі 10-річного хлопчика збив 600-й "Мерседес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі