неділя, 27 березня 2022 02:05

Спецтема: Війна Росії проти України

У Львові викрили зрадників: здавали росіянам позиції українських військових

У Львові поліція затримала чоловіків, які передавали інформацію про пересування українських військових та блокпости російським окупантам.

У їхніх телефонах виявили контакти з російськими номерами, повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.

Автор: Патрульна поліція Львівської області
  У телефонах чоловіків були контакти з російськими номерами
У телефонах чоловіків були контакти з російськими номерами

"Сьогодні на проспекті Чорновола (у Львові - Gazeta.ua) патрульні зупинили підозрілий автомобіль. Під час перевірки документів та телефону водія поліцейські виявили відео та фото пересування наших військових.

Також він мав фото паспортів чоловіків з Луганською реєстрацією та чимало контактів з російськими номерами", - пишуть у повідомленні.
Автор: Патрульна поліція Львівської області
  Чоловік надсилав відео влучання ракет у Львові окупантам
Чоловік надсилав відео влучання ракет у Львові окупантам

26 березня патрульні дорогою до місця потрапляння ракет затримали чоловіка, який знімав момент польоту ракети і потрапляння її у ціль. У його планшеті знайшли фотографії усіх блокпостів області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни у Львові поцілили в завод і нафтобазу - Садовий вважає, що це "вітання Байдену"

"Цю інформацію він надіслав на два російських номери", - зазначили у пресслужбі.

26 березня Росія здійснила серію ракетних ударів по Львову. Унаслідок обстрілу загорівся один із промислових об'єктів, де зберігається паливо. Щонайменше п'ятеро людей отримали поранення.

Під час обстрілу Львова президент США Джо Байден саме виступав у Польщі з приводу війни в Україні. Перед виступом у Королівському палаці у Варшаві він назвав президента РФ Володимира Путіна м'ясником.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «У Львові викрили зрадників: здавали росіянам позиції українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі