середа, 23 березня 2011 12:52

У Львові двадцять пожежних розрахунків три години рятували цирк
10

Фото: Фото Павло Паламарчук/Gazeta.ua

Близько опівночі зайнялося приміщення Львівського державного цирку, що на вул. Городоцькій, 83. На місце пожежі виїхало понад 20 пожежних машин. Основним епіцентром займання став купол цирку. Там знаходилося кімната звукорежисера і апаратна режисера по світлу.

"Гасити пожежу було досить важко. Довелося зривати покриття цирку, бо не могли дістатися до вогню. Сам дах складається з конструкцій із скловати та дерева. Тому вогонь часто загорявся знову", - розповів прес-секретар МНС Павло Василенко.

Ліквідувати пожежу вдалося близько третьої ранку. Найбільшої шкоди було завдано даху, манежу цирку та окремим службовим приміщенням, що знаходились під куполом.

"Хоч пожежа була небезпечна, але все обійшлося. Навіть тварин не довелося евакуйовувати. Зараз свою роботу починає експертна група. Вона з'ясовуватиме причини займання і завдані збитки", - розповів начальник головного управління з питань надзвичайних ситуацій ЛОДА Олексій Титаренко.

За попередніми даними, площа пожежі охопила 100 квадратних метри. Побічні збитки становлять 426,8 тис. гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Львові двадцять пожежних розрахунків три години рятували цирк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі