субота, 15 жовтня 2011 18:14

У Луцьку комунальне підприємство відрізало будинок від тепла

У Луцьку комунальне підприємство відрізало будинок від тепла

Комунальне підприємство "Луцьктепло" відрізало від гарячої води та опалення багатоквартирний будинок на проспекті Перемоги, 10. Нині мешканці 144 квартир залишаються без тепла в своїх домівках.

Як розповів директор "Луцьких комунальних систем" Георгій Давидюк, сьогодні вранці при перевірці автоматизованого теплового пункту відповідальний інженер зателефонував йому та повідомив, що на дверях висить чужий замок і є сліди злому.

"Було прийнято рішення терміново зрізати цей замок і зайти в приміщення. При перевірці приміщення нами було виялено, що зник шматок труби з лічильником. Після цього було написано заяву в міліцію, яка зараз й проводить розслідування інциденту злочину", - розповів Давидюк.

На його думку, злом був організований працівниками ДКП "Луцьктепло". Хоча ніхто не повідомляв ані усно, ні письмово "Луцькі комунальні системи", що вони збираються робити якісь дії на авоматизованому теплопункті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одесити платитимуть за тепло на 78% більше

Перший заступник директора ДКП "Луцьктепло" Дмитро Дубняк розповів, що лічильник зняло ДКП "Луцьктепло" для діагностики.

"По-перше, ніхто не ламав замки. Ми маємо вільний доступ до вузла обліку. Вузол обліку перебуває у нас на балансі, про що є відповідні документи. Лічильник наш і ми його зняли на діагностику", - заявив Дубняк.

На його думку, в тому, що в людей на Перемоги, 10 зараз немає тепла, винні "Луцькі комунальні системи".

"Мешканці цього будинку заборгували "Луцьким комунальним системам" за опалення 15 тисяч гривень, а вони "Луцьктеплу" - 146 тисяч гривень. Куди поділися ще 130 тисяч? Цим питанням займається прокуратура міста Луцька. Після того, як вони ці кошти нам заплатять, буде подаватися теплоносій на "Луцькі комунальні системи", - каже Дмитро Дубняк.

Зараз ви читаєте новину «У Луцьку комунальне підприємство відрізало будинок від тепла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі