вівторок, 30 червня 2020 16:35

У лікарні раптово помер 14-річний хлопець: що відомо

У лікарні раптово помер 14-річний хлопець: що відомо
У Запорізькій області поліція встановлює обставини смерті 14-річного хлопця. Підліток помер у лікарні невдовзі після госпіталізації. Фото: trubyna.org.ua

У Запорізькій області поліція встановлює обставини смерті 14-річного хлопця.

Підліток помер у Якимівській районній лікарні невдовзі після госпіталізації, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Про надзвичайну подію до поліції повідомив сам батько 14-річного хлопця, зателефонувавши туди о 6-й ранку 30 червня. Було встановлено, що 29 червня хлопець знаходився у селищі Якимівка в приватному будинку на дні народження свого товариша. Близько 23 години він повернувся додому та ліг відпочивати. О 2 години ночі йому стало зле, батьки негайно доставили дитину до лікарні, о 02:50 хлопець під наглядом лікарів помер", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Породілля з немовлям померли після кесаревого розтину. Тіло дитини зникло

Медичним персоналом лікарні тіло неповнолітнього було доставлено до Мелітопольського міжрайонного відділу судово-медичної експертизи.

Поліція з'ясовує всі обставини події і причини несвоєчасного інформування медичним закладом правоохоронних органів про факт смерті неповнолітнього.

"Також буде дана оцінка діям працівників лікарні - чи були вони достатньо кваліфікованими та чи в повному обсязі надано медичну допомогу дитині", - розповіли в поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Тим часом у соцмережах пишуть, що, за попередніми даними, у хлопця виникли проблеми з легенями.

У Городоцькій районній лікарні на Львівщині помер 23-річний Ростислав Комнатний. За п'ять днів до того чоловік звернувся у приймальне відділення. Скаржився на різкий біль внизу живота і блювоту. Його відправили на амбулаторне лікування. Призначили ліки від здуття, клізму та знеболювальне. Прооперували Ростислава, коли стан різко погіршився. За кілька годин після операції його серце зупинилося. Рідні чоловіка нарікають на лікарів. Кажуть, вони втратили час для порятунку. Вчасно не поставили діагноз - гострий апендицит, що ускладнився перитонітом.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні раптово помер 14-річний хлопець: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі