пʼятниця, 28 жовтня 2022 09:18

Спецтема: Війна Росії проти України

У Криму росіяни відновлюють секретний військовий об'єкт радянських часів
3

У тимчасово окупованому Криму російські загарбники відновлюють так званий "Об'єкт 825" у Балаклаві.

У цих таємних тунелях колись розміщувалась радянська підземна база для підводних човнів, повідомляє у Telegram управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

У Криму росіяни відновлюють так званий "Об’єкт 825" у Балаклаві
Фото: t.me/AFUStratCom
У Криму росіяни відновлюють так званий "Об’єкт 825" у Балаклаві
У Криму росіяни відновлюють так званий "Об’єкт 825" у Балаклаві

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскерівника СБУ в Криму затримував особисто Малюк

Нині там почали будувати додаткову інфраструктуру. Припускають, що в тунелях росіяни ховатимуться від українських протикорабельних ракет.

"Можливо, у відновленій базі ховатимуться рашистські субмарини з ракетами "Калібр". Коли рашисти почали відновлювати "Об'єкт 825", вони зокрема повністю відновили тунельний прохід для заходу субмарин в укриття. Очевидно для запуску роботи "музейного комплексу" окупантам також довелось відновлювати повністю й вентиляційну систему, яка за радянських часів забезпечувала роботу бази", ‒ йдеться у повідомленні.

Головне управління української воєнної розвідки та його керівник Кирило Буданов не причетні до вибуху на Кримському мосту, як стверджують у Росії. Російська сторона демонструє непрофесіоналізм у розслідуванні цього інциденту. Про це заявив виконувач обов'язків голови Служби безпеки України Василь Малюк.

В Україні ліквідували 10 іранських інструкторів, які консультували російських окупантів щодо запуску дронів. Про це з посиланням на джерела в Україні повідомило ізраїльське видання The Jerusalem Post. Працювали інструктори в тимчасово окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «У Криму росіяни відновлюють секретний військовий об'єкт радянських часів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі