неділя, 30 січня 2011 13:41

У Криму автобус врізався в екскаватор: загинув пасажир (ФОТО)
6

У Сімферопольському районі Криму в результаті зіткнення пасажирського автобуса Богдан з екскаватором, що стояв на дорозі, одна людина загинула і сім отримали травми.

Як повідомляють в суботу прес-служби ДАІ Криму і Головного управління МНС України в автономії, ДТП сталося в п'ятницю на 8 км автодороги Сімферополь-Севастополь біля села Чистеньке.

Водій маршрутного автобуса Богдан А092, житель Сімферополя 1952 року народження, наїхав на екскаватор, який буксирував на жорсткому зчепленні автомобіль Камаз, за кермом якого знаходився житель Сімферополя 1969 року народження, який зупинився в правій смузі руху.

У салоні автобуса перебувало 11 пасажирів. У результаті ДТП загинув один пасажир, сім пасажирів отримали тілесні ушкодження, з них дві жінки, мешканка Бахчисарайського району 1987 року народження і мешканка Севастополя 1988 року народження.

Постраждалі були доставлені в нейрохірургічне відділення Кримської республіканської клінічної лікарні імені Семашка у стані середньої тяжкості. Ще одна мешканка Севастополя 1959 року народження доставлена в 6-у міську лікарню Сімферополя у важкому стані.

Інші чотири людини знаходяться на амбулаторному лікуванні.

За словами водія вантажного автомобіля, він зробив вимушену зупинку в зв'язку з тим, що у екскаватора, який він буксирував, відвалилося заднє колесо. Він встановив домкрат і почав проводити ремонтні роботи. У момент, коли водій відійшов від екскаватора, в нього врізався автобус.

Інтерфакс-Україна

Фото: Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «У Криму автобус врізався в екскаватор: загинув пасажир (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі