четвер, 08 грудня 2022 16:35

Спецтема: Війна Росії проти України

У Кремлі відреагували на присудження Зеленському титулу "людина року" за версією Time

У Кремлі відреагували на присудження Зеленському титулу "людина року" за версією Time
Прес-секретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував присудження президенту України Володимиру Зеленському титулу "людина року" за версією американського журналу Time. Фото: Getty Images

Прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував присудження президенту України Володимиру Зеленському титулу "людина року" за версією американського журналу Time.

Спікер Путіна звинуватив західне видання в необ'єктивності і русофобії. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС.

За його словами, редакційна лінія видання "не виходить за межі загальноєвропейського мейнстріму, який має абсолютно зашорений, антиросійський і шалений русофобський характер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хоч завтра": Кремль назвав нову умову закінчення війни в Україні

"У журналу Time є свої критерії, з ними можна погоджуватися або не погоджуватися, це редакційна лінія видання. У даному разі ми бачимо, що редакційна лінія видання не виходить за межі загальноєвропейського мейнстриму", – сказав Пєсков у відповідь на питання про позицію Кремля з приводу присудження відповідного титулу Зеленському.

Американський журнал Time назвав людину року.

За версією впливового видання, людиною року став президент України Володимир Зеленський. Про це видання повідомило у середу, 7 грудня.

"Людина року 2022 за версією TIME: Володимир Зеленський і дух України", ‒ написав Time.

Time ‒ щотижневий американський журнал зі штаб-квартирою у Нью-Йорку. Одне з найстаріших і найвпливовіших видань у США і світі. Його щотижневий тираж тільки у США ‒ майже 4 млн примірників.

Зараз ви читаєте новину «У Кремлі відреагували на присудження Зеленському титулу "людина року" за версією Time». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі