пʼятниця, 28 вересня 2012 08:59

У Кременчуці п'яний міліціонер розстріляв двох людей

У Кременчуці п'яний міліціонер розстріляв двох людей
На місці події прокуратура вилучила 8 гільз. Фото: kopernik.name

У Кременчуці (Полтавська обл.) п'яний міліціонер, знаходячись поза службою, під час конфлікту вистрілив з пістолета в двох людей.

Як повідомив журналістам у четвер прокурор міста Тимофій Кодола, в середу близько 23:50 з першої міськлікарні в чергову частину міліції надійшло повідомлення про те, що до них із пораненнями було доставлено двох чоловіків.

"За словами постраждалих, в районі площі Незалежності вони побачили трьох чоловіків, які розпивали спиртне. Постраждалі заявляють, що один з чоловіків нагрубіянив в їх адресу. Один з них розвернувся, щоб уточнити, чи йому адресували висловлювання, а у відповідь отримав постріли з пістолета , стріляли гумовими кулями", - говорить Кодола. Він додає, що двоє чоловіків отримали по 4 поранення кожен. Третій їхній товариш не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародна організація закликала Україну припинити тортури в міліції

Разом з тим прокурор каже, що, за словами правоохоронців, постраждалі першими напали на міліціонерів.

"За версією другої сторони, один з чоловіків вдарив міліціонера. Той упав, після чого його стали бити руками і ногами. Другий з компанії почав заступатися за колегу і теж отримав травми", - каже прокурор. Також міліціонери заперечують, що були здійснені постріли, проте на місці події прокуратура вилучила 8 гільз.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 296 ч. 4 - хуліганство із застосуванням предмета, пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Проводиться подальша перевірка.

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці п'яний міліціонер розстріляв двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі