пʼятниця, 06 квітня 2012 15:06

У Кременчуці потонув заслужений тренер з веслування на байдарках і каное

У Кременчуці потонув заслужений тренер з веслування на байдарках і каное
Можливо, стався серцевий напад Фото: avtobazar.ua

6 квітня о 9.00 у місті Кременчук Полтавської області на гребельній базі втопився заслужений тренер України з греблі на байдарках і каное 53-річний Володимир Ястребов. Рятувальники знайшли тіло чоловіка за 10 метрів від берегу.

"Володя видно хотів покататися на байдарці. Взяв човен і пішов до річки. Відплив кілька метрів від берегу і перевернувся. Що з ним сталося, поки невідомо. Я думаю, що міг бути серцевий напад, чи спазм. А можливо він за щось зачепився веслом, втратив рівновагу і разом з човном перевернувся. Офіційну причину його смерті повідомлять у суботу, після розтину", - сказав Микола Мацапура з Комсомольська, колега Володимира Ястребова.

За словами Миколи Мацапури, Ястребова можливо б вдалося врятувати, якби біля гребельної бази були люди.

"Там тільки охоронець стояв. Володя до нього підійшов, привітався і пішов до човна. Охоронець, як тільки побачив, що тренер відплив, зайшов у приміщення. Коли вийшов, то побачив на воді перевернуту байдарку і шапочку, в якій був Володя. Охоронець зразу викликав швидку і кинувся у воду. Але рятувати людину вже було пізно", - розказав Микола Іванович.

Володимир Ястребов усе життя займався греблею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Михайло Косів ледь не втопився на байдарці

"Тренери шоковані, що сталася така трагедія. Всі ми знали Володю, як позитивну і добру людину. Він злого слова нікому ніколи не сказав. Навіть, коли тренував своїх учнів, то не зривався на крик. Дуже спокійно й інтелігентно вказував їм на помилки", - сказав Мацапура.

У загиблого залишилися дружина і син.

"Він для них усе робив. Пам'ятаю, як у супермаркет зайшли, а він продукти вибирає і примовляє: "Осетра жінці візьму, бо дуже любить. А оцей чай сину куплю". Дуже уважно ставився до рідних, справжній сім'янин", - розповів Микола Мацапура.

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці потонув заслужений тренер з веслування на байдарках і каное». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі