неділя, 02 вересня 2018 18:59

У Київській області сталася жахлива ДТП, загинула 5-річна дитина

У Київській області сталася жахлива ДТП, загинула 5-річна дитина
На польовій дорозі перекинувся позашляховик, загинула дитина. Фото: Drive

У Київській області перекинувся позашляховик Land Rover Discovery. Загинула 5-річна дитина, ще двоє дітей отримали травми.

Трагедія сталася на польовій дорозі, водій не обрав безпечну швидкість руху та допустив перекидання автомобіля. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"Попередньо встановлено, що в селі Балико-Щученко, Кагарлицького району, 23-річний водій, керуючи автомобілем Land Rover Discovery, з причепом рухався по польовій дорозі. Не вибравши безпечну швидкість, молодий чоловік втратив керованість та допустив перекидання автомобіля", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мотоцикліст переїхав пішохода на перехресті

Дорослі посадили дітей на водійське і переднє пасажирське сидіння. В результаті ДТП загинула 5-річна дівчинка: вона померла на місці аварії. Також постраждали 5-річний хлопчик і 3-річна дівчинка. Дітей з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до лікарні.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження, встановлюються всі обставини дорожньої пригоди.

В місті Підгородне Дніпропетровської області на пішохідному переході "ВАЗ" на смерть збив 15-річну дівчину і втік. На місці загубив номерний знак.

Зараз ви читаєте новину «У Київській області сталася жахлива ДТП, загинула 5-річна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі