понеділок, 02 січня 2023 09:17

Спецтема: Війна Росії проти України

У Києві знову вимикають світло ‒ КМВА

У Києві знову вимикають світло ‒ КМВА
Після останньої російської атаки у Києві повертаються до відключень електроенергії. Фото: gazetahm.org

У Києві після останньої російської атаки вимушені повернутися до відключень електроенергії.

Нині енергетики працюють над відновленням стабільної роботи мережі, повідомив вранці 2 січня голова Київської МВА Сергій Попко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракета та 41 дрон ‒ скільки ворожих цілей вночі збили українські військові

За його словами, воду та тепло киянам подають у штатному режимі.

"Завдяки титанічній роботі енергетиків та усіх комунальних служб мешканці Києва мали змогу зустрічати Новий рік зі світлом, без відключень електроенергії. Але через пошкодження об'єкта енергосистеми під час останньої повітряної атаки на Київ та через збільшення споживання електроенергії після святкових днів місто змушене повернутися до відключень", ‒ наголосив Попко.

Голова Київської військової адміністрації Олексій Кулеба закликав киян та мешканців області не розслаблятися. Він підтвердив, що дрони намагаються вразити об'єкти критичної інфраструктури.

Унаслідок нічних ударів на Київщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури та приватні будинки. Попередньо, постраждалих немає. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в Telegram.

Зараз ви читаєте новину «У Києві знову вимикають світло ‒ КМВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі