понеділок, 22 жовтня 2012 22:55

У Києві затримали пенсіонера-педофіла - президента міжнародної ГО

У Києві затримали президента однієї із міжнародних громадських організацій за педофілію.

Про це у понеділок повідомляє Департамент зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України, пише Українська правда.

"Працівники Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України затримали пенсіонера-педофіла. Сім років 70-річний дідусь разом із 40 - річним пособником ґвалтували хлопчиків, а сцени насилля знімали на відео, яке потім розповсюджували через Інтернет", - зазначили в міліції.

"Усього декілька тижнів знадобилося борцям із кіберзлочинністю, аби вирахувати і затримати столичного педофіла. Інформація про "витівки" пенсіонера надійшла із сусідньої держави", - уточнили в МВС.

"На фотографіях, які оперативники отримали, було явно видно, що дорослий дідусь має інтимні стосунки із хлопчиком 8 років... Першою ідентифікували жертву. Ним виявися, на сьогодні уже 15-річний, хлопчина з Київщини", - йдеться в повідомленні МВС.

"Юнак підтвердив, що 7 років тому він "потоваришував" із чоловіками - збоченцями, які за коштовні подарунки та матеріальну допомогу примушували його вступати у статеві зносини. Хлопчик проживав з матір'ю-інвалідом, достатку не було, відтак і погоджувався на "пустощі" дорослих", - уточнили в міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці затримали в Одесі педофіла, жертвами якого стали 8 хлопчиків

Відомство також зазначає, що "зловмисники не тільки отримували задоволення, а ще й заробляли на дитячій порнографії гроші".

"Сам же "винуватець" історії працював президентом однієї із міжнародних громадських організацій. Там же на базі своєї роботи він зі своїм пособником і облаштували невеличку знімальну студію", - повідомляє прес-служба МВС.

Працівники управління боротьби з кіберзлочинністю МВС провівши санкціонований обшук у помешканні педофіла, вилучили "майже 500 дисків з ексклюзивним контентом дитячої порнографії, комп'ютерну техніку, а також більше десятка відео та фототехніки, за допомогою якої вони і фільмували статеві зносини з дітьми".

Правоохоронці стверджують, що "встановлений хлопчик - не єдина жертва, таких у квартирі педофілів побувало щонайменше дев'ять, наразі їхні особи встановлюються".

Окрім цього, у борців з кіберзлочинністю мається інформація, яка наразі перевіряється, щодо "організації затриманим секс-турів в Україну для іноземних педофілів".

Стосовно пенсіонера-педофіла та його пособника порушили одразу дві кримінальні справи за ч.5 статті 301 КК (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 статті 156 КК (розбещення неповнолітніх).

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали пенсіонера-педофіла - президента міжнародної ГО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі