четвер, 24 березня 2011 14:01

У Києві відколотою стіною убило молодого хлопця
13

Фото: Фото Дмитро БЄЛЬЧЕНКО/Gazeta.ua

Сьогодні о 10-ій ранку в Києві на Майдані Незалежності біля готелю "Козацький" загинув молодий хлопець. На нього впала гора цегли, вона відвалилась від стіни 8-го поверху будівлі готелю. Це сталось біля зупинки 18-го тролейбусу. В той час там було два десятки людей.

"Я стояв на балконі. Бачив, як від стіни відпала глиба. Дірка залишилась розміром з метр. Вона зачепила тролейбусні дроти, піднявся стовп диму. Хвилин 10 нічого не було видно, - каже 25-річний Сергій, який робить ремонт в будинку навпроти. - Коли розвиднялось, всі побачили, що цеглою прибило чоловіка. Він був у джинсах, спортивній куртці, поруч лежала сумка з паперами".

Готель має 9 поверхів. Стіна, від якої відвалилась цегла, глуха. З середини до цього приміщення немає входу, він закладений.

За дві години тіло, накрите чорним целофаном, поклали в міліцейський мікроавтобус.

"Його звати Антон Сидоренко, по документах подивились. На вигляд років двадцять", - перемовлялись між собою чоловіки у камуфляжі, які вантажили померлого. Навколо весь асфальт був у крові.

Готель "Козацький" був відкритий в Києві в червні 1983 року під назвою "Червона зірка". Державне підприємство Міністерства Оборони України приймало виключно військових, у тому числі і зарубіжних. Частими гостями готелю були зарубіжні посли і персони вищих військових рангів. У 1993 році готель перейменований в "Козацький".

Зараз ви читаєте новину «У Києві відколотою стіною убило молодого хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі