вівторок, 22 березня 2011 09:30

У Києві в під'їзді свого будинку жорстоко убили суддю

У Києві в під'їзді свого будинку жорстоко убили суддю

Увечері 21 березня в Києві в під'їзді свого будинку на вул. Голосіївська був убитий суддя Шевченківського районного суду Сергій Зубков. На його тілі було виявлено вогнепальні поранення, у тому числі в голову, та три ножових поранення.

Як повідомила прес-офіцер Голосіївського райвідділу Юлія Мусташ, про подію повідомили мешканці будинку, які виявили тіло, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"До нас виклик надійшов о 18:15. Зараз на місці події працюють співробітники нашого райуправління", - сказала вона.

У свою чергу начальник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві Володимир Поліщук, повідомив, що потерпілому було нанесено "кілька ножових і одне вогнепальне поранення".

Тим часом, як пише у вівторок газета "Сегодня", за інформацією одного з працівників суду, Зубков допрацьовував останні дні в Шевченківському райсуді, готуючись перейти в Апеляційний госпсуд Києва.

Газета також повідомляє, що на причетність до злочину вже перевіряється киянин, який розмістив в інтернеті гнівного листа на адресу судді, який нібито незаконно виселив його з квартири, вирішивши суперечку на користь комерційної структури... Зубков вів також справи по скандальному будівництву на вул.Гончара і низці інших.

Зараз ви читаєте новину «У Києві в під'їзді свого будинку жорстоко убили суддю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі