вівторок, 27 жовтня 2015 10:24

У Києві в метро затримали нацгвардійця з сотнями боєприпасів

У Києві в метро затримали нацгвардійця з сотнями боєприпасів
Фото: inforesist.org

Військовослужбовець-контрактник однієї з військових частин Національної гвардії мав при собі 3 магазини до автомата АК-74, 300 патронів і саморобний глушник.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"У столиці на станції метро "Харківська" працівниками лінійного управління в метрополітені ГУ МВС України в м. Києві спільно з працівниками військової прокуратури Дарницького гарнізону затримано згадуваного військовослужбовця. У ході перевірки особистих речей на наявність заборонених предметів у останнього виявлено набої калібру 5,45 у загальній кількості 300 шт., 3 магазини від автомата АК-74 та саморобний глушник.

Військовослужбовцю оголошено про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту", - ідеться в повідомленні.

Військова прокуратура розпочала кримінальне провадження за ознаками привласнення військовослужбовцем бойових припасів, що передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п`яти до дванадцяти років.

Зараз ви читаєте новину «У Києві в метро затримали нацгвардійця з сотнями боєприпасів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі