вівторок, 25 січня 2011 13:19

У Києві торговий центр і паркінг залило окропом

У понеділок у торговому центрі "Олімпійський" ліквідовували наслідки прориву труби, який стався у ніч з суботи на неділю.

Магістральну трубу опалення прорвало під будинком, внаслідок чого затопило підвальний поверх, де розташовані кілька магазинів і кафе, пише "Комсомольська правда".

За словами однієї зі співробітниць невеликого магазину Ірини, охорона відреагувала занадто пізно.

"Аварійну викликали тільки через кілька годин після прориву, коли весь поверх уже по коліно був залитий гарячою водою. Паркінг, кажуть, взагалі затопило до стелі - вісім машин потонуло", - сказала вона.

Дівчина додала, що аварійна машина приїхала тільки о пів на десяту ранку і стали відкачувати воду.

"Але було занадто пізно. Від випарів розмокнули стіни й підвісні стелі, одяг і взуття в магазинах. Весь товар, що стояв на нижніх полицях, доведеться списувати. Ми поки нічого ще не встигли підрахувати, але скажу відразу: збитків на десятки тисяч гривень", - сказала Ірина.

Продавці бідкаються, що залишаться без роботи, доки не зроблять ремонт в магазинах.

Тим часом у мерії кивають на застарілі тепломережі, які потребують термінової заміни.

За словами першого заступника голови КМДА Олександра Мазурчака, негайної заміни потребують 6 тисяч кілометрів водопровідних і 4 тисячі кілометрів тепломереж.

Зараз ви читаєте новину «У Києві торговий центр і паркінг залило окропом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі