четвер, 10 лютого 2011 10:29

У Києві під час допиту у відділку міліції помер затриманий

У Києві під час допиту у відділку міліції помер затриманий

У Києві в Святошинському відділку міліції під час допиту в кабінеті слідчого помер затриманий.

Підозрюваний у вбивстві чоловік саме давав свідчення в кабінеті слідчого, очікуючи результатів розтину своєї жертви. Раптом чоловікові стало погано, і він повалився на підлогу. Слідчий відразу викликав швидку допомогу, яка через 10 хвилин була на місці. Незважаючи на старання лікарів і реанімаційні дії, серце чоловіка зупинилося.

"Коли був зафіксований факт смерті підозрюваного в райуправлінні міліції, на місце негайно виїхали представники міністерства, прокуратура, інспекції з особового складу. Працює спеціальна комісія", - повідомив начальник прес служби УМВС Києва Володимир Поліщук.

Як вдалося з'ясувати, за кілька годин до смерті чоловіка затримали у його квартирі на вул. Зодчих. Рано вранці мешканці цього будинку виявили на сходовому майданчику труп чоловіка в калюжі крові. Одразу ж викликали міліцію. Під час огляду виявилося, що у нього на шиї була рана від удару ножем. Аналогічна рана біля ока. Службовий собака одразу взяв слід і привів правоохоронців до однієї з квартир. Сумніви у міліції відразу зникли. Адже в кімнаті стояли черевики забруднені кров'ю, закривавлений диван, ковдра, а також був знайдений ніж. Власника житла заарештували і відвезли до Святошинського райвідділку.

"Вже вдалося з'ясувати, що підозрюваний 6 останніх днів був у запої. Не з'являвся вдома. Мабуть, в цьому стані він і вчинив убивство. Але коли протверезів і усвідомив, що накоїв, серце не витримало. Як тут не згадати про проблему витверезників в Україні. Адже якщо б у нас були такі кімнати, цей випадок міг би і не статися", - сказав Поліщук.

За матеріалами: Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «У Києві під час допиту у відділку міліції помер затриманий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі