неділя, 16 травня 2021 17:46

У Києві пасажир автобуса прострелив груди водієві

У Києві на вул. Чорнобильській 16 травня пасажир автобуса стріляв у водія. У них виник конфлікт через телефонні розмови у салоні.

Водія госпіталізували з пораненням в груди. Стрільця затримали. Він пояснив, що водій застосував проти нього газ, тому він вистрілив у відповідь, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Києва.

Автор: facebook.com/kyivpatrol
  У Києві   пасажир автобуса стріляв у водія
У Києві пасажир автобуса стріляв у водія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина за землю: нові подробиці

"Інспектори саме закінчували оформлювати необхідні матеріали, коли почули постріл. Одночасно до них підбіг схвильований чоловік та повідомив, що пасажир автобуса вистрілив у водія. Патрульні взялися переслідувати ймовірного стрільця — на команди зупинитися той не реагував. Невдовзі чоловіка наздогнали та затримали. При собі він мав револьвер", - розповіли патрульні.

Автор: facebook.com/kyivpatrol
  Водія госпіталізували    з пораненням в груди. Стрільця затримали
Водія госпіталізували з пораненням в груди. Стрільця затримали

На місці працює слідчо-оперативна група.

В Одесі сталася перестрілка на Балтській дорозі. Невідомі кілька разів вистрілили у бік 42-річного чоловіка. Підозрюють, що стріляли із травматичної зброї. У потерпілого поранення ноги. Його госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «У Києві пасажир автобуса прострелив груди водієві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі