пʼятниця, 05 листопада 2010 16:48

У Києві озброєний грабіжник виніс з банку 1 тисячу євро

У Києві озброєний грабіжник виніс з банку 1 тисячу євро
Сьогодні у Києві невідомий чоловік скоїв розбійний напад на відділення "Кредобанку", заволодівши 1 тис. євро та кількома пачками вітчизняної валюти номіналом 50 гривень.

Як повідомили у Центрі громадських зв'язків ГУ МВС України в м.Києві, інформація про злочин надійшла до чергової частини столичної міліції об 11.57.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце пригоди, з'ясувала, що невідомий чоловік середніх років зайшов до приміщення фінансової установи на пр.Перемоги і, погрожуючи касирові пістолетом, став вимагати гроші.

Отримавши їх нападник втік.

Як зазначили у ЦГЗ, фізичної охорони у банку не було, була лише встановлена так звана "тривожна кнопка", яка виведена на пульт чергового приватної охоронної фірми.

За фактом нападу порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, вчора озброєний злодій намагався пограбувати банк на вулиці Симиренка, 14/9 у Святошинському районі. Чоловік з пістолетом забіг до приміщення банку, двічі вистрілив у стелю, підійшов до каси і вистрілив у стіну.

Однак здійснити злий намір не зміг, тому лише забрав у бабусі, яка прийшла платити за квартиру, 230 гривень.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Києві озброєний грабіжник виніс з банку 1 тисячу євро ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі