понеділок, 23 вересня 2019 15:23

У Києві Hyundai нанизався на відбійник

У Голосіївському районі Києва сталася смертельна аварія.

55-річний водій Hyundai не впорався з керуванням і врізався у відбійник. Сам загинув, двоє його пасажирів - у лікарні, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Автор: kyiv.npu.gov.ua
  У Голосіївському районі Києва водій Hyundai не впорався з керуванням і врізався у відбійник
У Голосіївському районі Києва водій Hyundai не впорався з керуванням і врізався у відбійник

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lexus зім'яло і відкинуло у відбійник: кадри подвійної ДТП на столичному мосту

"Легковик рухався проспектом Глушкова. Водій не впорався з керуванням і врізався у металевий відбійник. Помер на місці, а ще двоє пасажирів легковика отримали травми різного ступеню тяжкості. Їх госпіталізували", - сказано в повідомленні.

Автор: kyiv.npu.gov.ua
  55-річний  Hyundai  загинув. Двоє його пасажирів у лікарні
55-річний Hyundai загинув. Двоє його пасажирів у лікарні

Поліцейські опитали свідків автопригоди. Також вивчають записи з камер відеоспостереження, щоб з'ясувати причини та механізм ДТП.

З'явилися подробиці про смертельну аварію, яка сталася у Нововодолазькому районі на Харківщині. Подружжя із двома 9-річними доньками на власному авто Renault Megane поверталося із відпочинку. 31-річний чоловік не впорався із керуванням через слизьку дорогу і врізався у відбійник. Одна з дівчаток загинула. Її сестра та мати у важкому стані в реанімації.

Зараз ви читаєте новину «У Києві Hyundai нанизався на відбійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі