четвер, 03 березня 2011 09:04

У Києві горить будівля СБУ?

У Києві горить будівля СБУ?

У Києві горить будівля на вулиці Паторжинського, 9, яка, як припускають, належить Службі безпеки України.

"Сильний чорно-сірий дим валить із вікон другого й третього поверху фасадної частини будівлі на вулиці Паторжинського, 9, яка, ймовірно, належить Службі безпеки України", - передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" з місця події.

"Біля будівлі стоять 4 пожежні машини й 2 машини пожежно-гасної служби МНС Києва, зібралося близько 20-30 осіб пожежних і співробітників МНС", - повідомляє він.

Поворот із вулиці Ірининської, де знаходиться вхід до Галузевого архіву СБУ й Будинок Культури СБУ, перекритий міліціонерами, які ситуацію не коментують.

Співробітники відомства ситуацію не коментують.

Як повідомили очевидці на місці події, співробітники БК СБУ й прилеглих установ, пожежа почалася або стала очевидною десь о 7:00-7:30 ранку, коли з одного з вікон будівлі повалив густий дим.

Пожежні прибули дещо згодом, першими сходами з 3-го чи 4-го поверху були евакуйовані декілька жінок (ймовірно, прибиральниці й техперсонал), потім почалася підготовка до гасіння пожежі.

О 8:10 дим густо валив із вікон 2-го й 3-го поверхів будинку, на всі питання очевидців про проблеми при гасінні пожежні не реагували.

Як повідомлялося, в суботу близько 9.20 у запорізькому будівельному гіпермаркеті мережі "Нова Лінія" виникла пожежа. Вогонь охопив всі торговий площі. Причини займання встановлюються.

Запорізькі медики підтвердили, що в результаті пожежі в гіпермаркеті жертв і постраждалих немає і ніхто не звернувся до них по допомогу.

Зараз ви читаєте новину «У Києві горить будівля СБУ?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі