понеділок, 25 серпня 2014 14:34

У Кіровському терористи обстріляли храм, троє жертв

У Кіровському терористи обстріляли храм, троє жертв
Фото: lenta-ua.net

Бойовики продовжують обстрілювати населені пункти на території України, інформують у РНБО.

"З установок "Град" терористи стріляли в село Комуна Донецької області, поряд з яким немає підрозділів сил АТО. Багато мирних жителів постраждало, зараз їхня кількість уточнюється", - розповів спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в понеділок у Києві.

Лисенко зазначив, що в Кіровському Донецької області в результаті артилерійського обстрілу бойовиків, у храм святого праведного Іоанна Кронштадського потрапив снаряд, через що загинули троє людей.

Крім того, в Петровському Луганської області бойовики обстріляли з артилерії територію Хімічного об'єднання ім.Петровського.

"Після цього виникла пожежа на складах, де зберігаються запаси амоніту, артилерійських боєприпасів і продуктів утилізації твердого ракетного палива, що може привезти до жертв серед мирного населення і забруднення навколишнього середовища", - підкреслив Лисенко.

Також представник РНБО заявив, що на підконтрольній бойовикам території триває залякування і пограбування мирного населення.

Лисенко поінформував, що в Єнакієвому бойовики вивезли з магазину побутової техніки товарів на суму понад 4 млн грн, а на центральному ринку Горлівки бандформування грабують місцевих підприємців.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровському терористи обстріляли храм, троє жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі