середа, 18 березня 2020 16:06

У інфекційній лікарні померла 56-річна жінка з підозрою на коронавірус

У інфекційній лікарні померла 56-річна жінка з підозрою на коронавірус
В Івано-Франківську, в Обласній інфекційній лікарні, померла 56-річна жінка. Чи хворіла на коронавірус, перевіряють. Фото: vfokuse.org

17 березня в Обласній інфекційній лікарні в Івано-Франківську померла 56-річна жінка.

Лабораторно у неї вже підтверджено грип типу А. Чи мала коронавірус, ще перевіряють у столичній лабораторії. Результати аналізів будуть відомі до кінця дня, пише "Галка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Київській області ввели режим надзвичайної ситуації

Відомо, що жінку госпіталізували після трьох днів хвороби за направленням терапевта. З кожним днем її стан погіршувався, тож урятувати життя хворої не вдалося.

Жінка працювала в Івано-Франківську, за межі країни останніми тижнями не виїжджала. Тому в медзакладі мають сумніви, що хвора мала коронавірус.

Смерть 33-річної жінки з Чернівців, яка померла в очікуванні підтвердження коронавірусу, розслідує поліція. Кримінальне провадження відкрили за статтею "неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником". Для встановлення причин, які призвели до її загибелі, призначено судово-медичну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «У інфекційній лікарні померла 56-річна жінка з підозрою на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі