понеділок, 14 квітня 2014 16:05

У харківській школі шестикласницю побили через жуйку

У харківській школі шестикласницю побили через жуйку
Фото: tsn.ua

В одній зі шкіл Жовтневого району Харкова однокласники побили 11-річну дівчинку через те, що вона образилась на кинуту у волосся жувальну гумку.

Як повідомила Gazeta.ua замдиректор школи Наталя Василівна, інцидент стався під час перерви. "Анастасія хороша дівчинка, вчиться на відмінно, на неї напали проблемні однокласники. Усі це бачили та вони не зізнаються, кажуть, що та сама впала", – розповіла шкільний працівник.

Сама ж Настя розповідає, що все почалось, коли їй у волосся кинули жуйку. "Я йшла у столову і хтось із наших кинув мені у голову жуйку. Я обізвала їх ідіотами, а вони кинули мене на землю і почали бити ногами", – розповіла учениця.

Відігнати п'ятьох однокласників змогла лише класна керівниця. Налякана Настя одразу ж зателефонувала батькам, а ті викликали міліцію. Батьки дівчини констатують, що це вже далеко не перший напад на їхню дитину у класі, хоча до лікарні вони звернулися вперше.

В міліції повідомили, що проти однокласників Насті було відкрито кримінальне провадженння за фактом "умисне легке тілесне ушкодження". Втім, самі міліціонери зізнаються, що неповнолітніх молодих людей, ще й за такою легкою статтею, навряд чи чекатиме бодай якесь покарання.

Зараз ви читаєте новину «У харківській школі шестикласницю побили через жуйку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі