понеділок, 14 квітня 2014 11:57

У Горлівці бойовики погрожують розстріляти і спалити всіх, хто їм заважатиме (он-лайн трансляція)
3

У Горлівці сепаратисти намагаються захопити будівлю міського управління міліції. Крім того, вони перекрили одну з центральних вулиць міста і не пускають машини в районі будівлі УВС.

Як пише місцевий ресурс Gorlovka.ua, наразі транспорт не може проїхати на залізничний вокзал і в інших напрямах, тому що мітингувальники блокували рух своїми машинами.

Станом на 10:30 сепаратисти не наважуються штурмувати управління міліції, однак біля будівлі чути постріли, а сепаратисти в масках кричать "Міліція з народом".

В цей час співробітники міліції з автоматом охороняють прапор України на будівлі.

Але, як зазначає місцеве видання, сепаратисти погрожують, що розстріляють всіх, хто чинитиме протидію, погрожують, що викличуть підкріплення зі Слов'янська, спалять живцем, якщо не приберуть охоронця з автоматом.

Проросійські активісти вимагають змінити начальника горлівський міліції і просять співробітників міліції пустити їх в будівлю УВС добровільно.


Live streaming video by Ustream

Зараз ви читаєте новину «У Горлівці бойовики погрожують розстріляти і спалити всіх, хто їм заважатиме (он-лайн трансляція)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі