середа, 07 березня 2007 09:05

У Єльцина зникли документи на земельну ділянку вартістю $40 мільйонів

Перший президент Росії Борис Єльцин втратив документи на право володіння двома елітними ділянками землі в Одінцовському районі загальною площею 4 гектари і вартістю близько $40 мільйонів і звернувся по допомогу в міліцію.

Це могло статися ще 2006 року, але зникнення виявили нещодавно. Він вирішив звернутися в міліцію. Зробити це доручив помічникові екс-глави держави Олександру Москвіну, директору дачного споживчого кооперативу Калчуга, який за сумісництвом займається орендою і продажем елітної нерухомості на Рубльово-Успенському шосе. Той приїхав у міліцію з довіреністю, яку оформив на нього Єльцин.

Від імені Єльцина помічник повідомив, що "документи на право власності на дві земельні ділянки площею 3,75 гектара і 0,25 гектара загубили за невідомих обставин".

Представник екс-президента пояснив у міліції, що заява про зникнення цінних паперів йому потрібна для того, щоб надалі відновити втрачені документи.

Коли в міліції видадуть довідку про зникнення паперів, він зможе звернутися в земельний комітет Одінцовського району, де в кадастровій книзі повинно бути вказано, що Борис Єльцин дійсно є власником двох вказаних ділянок землі. У результаті Єльцину повинні будуть видати новий документ на право володіння землею, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Єльцина зникли документи на земельну ділянку вартістю $40 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі