понеділок, 07 квітня 2014 22:48

У Донецьку звільнили від сепаратистів будівлю СБУ

У Донецьку звільнили від сепаратистів будівлю СБУ
Фото: ЕРА

Заступник секретаря ради національної безпеки і оборони України Вікторія Сюмар заявляє, що бійці українського спецназу звільнили приміщення управління Служби безпеки України в Донецькій області.

"Мені тільки що дзвонив в.о. президента Олександр Турчинов і повідомив, що в Донецьку приміщення СБУ звільнено українським спецназом, і слава Богу, обійшлося без жертв", - сказала вона в ефірі програми "Свобода слова" на каналі ICTV в понеділок увечері.

Нагадаємо, 7 квітня в Донецьку група мітингувальників захопила будівлі обласної державної адміністрації та управління Служби безпеки України. За даним фактом органи міліції почали розслідування за ч.1 ст.294 Кримінального кодексу (масові заворушення).

Пізніше мітингувальники заявили про створення незалежної республіки. Прокуратура Донецької області об'єднала кримінальні виробництва по цих подіях і перекваліфікувала за ч.1 ст.109 КК (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку звільнили від сепаратистів будівлю СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі