середа, 16 квітня 2014 11:17

Спецтема: Війна на Донбасі

У Донецьку сепаратисти влаштовують перепис євреїв через їхню підтримку "бендерівської хунти" (документ)

Троє невідомих у балаклавах із прапором Російської Федерації у вівторок увечері розклеювали поблизу синагоги Донецька листівки антисемітського змісту.

Інформацію про це повідомили члени Донецької єврейської общини, пишуть "Новости Донбасса".

"Представники общини вважають, що таким чином їх намагалися спровокувати на конфлікт, щоб потім звинуватити в нападі на сепаратистів", - говориться в повідомленні.

У листівці йдеться: "Шановані громадяни єврейської національності! У зв'язку з тим, що лідери єврейської общини України підтримали бендерівську хунту в Києві і вороже налаштовані щодо православної Донецької республіки і її громадян, Головний штаб Донецької республіки ухвалив наступне: усім громадянам єврейської національності старшим 16 років, які проживають на території суверенної Донецької республіки, необхідно в строк до 3 травня 2014 року з'явитися до в. о. комісара у справах національностей у будівлю Донецької ОДА, кабінет 514 для реєстрації. Вартість реєстрації становить 50 доларів США. При собі мати гроші 50 доларів США для оплати за реєстрацію, паспорти для відмітки про віросповідання, документи про склад сім'ї, а також документи, що встановлюють право на все нерухоме майно, яке належить вам, і транспортні засоби. У разі ухилення від реєстрації винні будуть позбавлені громадянства і вислані в примусовому порядку за межі республіки з конфіскацією майна".

 
Зараз ви читаєте новину «У Донецьку сепаратисти влаштовують перепис євреїв через їхню підтримку "бендерівської хунти" (документ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі