понеділок, 23 березня 2015 10:22

У ДНР активно розшукують "українських шпигунів і коригувальників" - "ІС"

У ДНР активно розшукують "українських шпигунів і коригувальників" - "ІС"
Фото: REUTERS

"Міністерство державної безпеки ДНР" проводить активний розшук "українських шпигунів і коригувальників", затримали вже майже 80 "підозрюваних".

Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив" і народний депутат Дмитро Тимчук.

"У "Горлівському гарнізоні", Макіївці та Донецьку протягом останніх 5-ти діб триває активний пошук "українських шпигунів і коригувальників". Всього терористами ДНР в одному лише Донецьку затримано близько 50 осіб (всього - близько 80-ти), в основному "за підозрою". 

Ці заходи проводять кілька "мобільних груп правоохоронців ДНР", за підтримки формувань "МГБ ДНР" ("міністерство державної безпеки", - в основному зрадники з числа колишніх співробітників МВС України і українських спецслужб, під керівництвом "кураторів" із ФСБ РФ).

Під виглядом "затримань і обшуків" фіксуються випадки грабежу. У Горлівці на цьому ґрунті між "співробітниками МГБ ДНР", які перебували в стані алкогольного сп'яніння, стався конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї (один з "контррозвідників" отримав два наскрізних кульових поранення)", - повідомив Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР активно розшукують "українських шпигунів і коригувальників" - "ІС"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі