понеділок, 28 лютого 2011 19:58

У Дніпропетровській області через день вбивають людей

У Дніпропетровській області через день вбивають людей

За 2 місяці поточного року в Дніпропетровській області скоєно 31 вбивство, з яких 2 не розкрито, повідомив начальник ГУ МВС в Дніпропетровській області генерал-майор Віктор Бабенко.

"В області, як показує статистика, через день відбуваються вбивства. Практично всі розкриті. Розкрито і 2 подвійні вбивства, які сталися в Дніпропетровську і Кривому Розі на вихідних. Обидва розкриті по гарячих слідах", - повідомив він під час прес-конференції в понеділок .

Так, за його словами, в суботу в Дніпропетровську 45-річний раніше судимий місцевий житель, під час сварки, що виникла на грунті грошей, убив і розчленував двох чоловіків. За фактом подвійного вбивства порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вбивця затриманий, йому загрожує від 10 до 15 років, або довічне ув'язнення.

В. Бабенко також розповів, що в неділю, в Кривому Розі чоловік на грунті ревнощів жорстоко вбив жінку, з якою познайомився через sms-повідомлення. На сплячого в сусідній кімнаті 3-річного сина жінки накидав речі і підпалив. Дитина загинула. За вчинення 2-х навмисних вбивств за даним фактом порушено кримінальну справу згідно п.1, 2,5 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Злочинець затриманий.

У Дніпропетровській області у 2010 році було скоєно 195 вбивств, що на 20 менше ніж у 2009.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровській області через день вбивають людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі