середа, 25 березня 2020 07:25

У Дніпрі помер 45-річний чоловік, який сам лікувався від коронавірусу

У Дніпрі помер 45-річний чоловік, який сам лікувався від коронавірусу
У Дніпрі помер 45-річний чоловік, у якого є підозра на інфікування коронавірусом. Фото: REUTERS

У Дніпрі помер 45-річний чоловік, у якого є підозра на інфікування коронавірусом

Він тиждень тому повернувся з Єгипту. Мав погане самопочуття, але до медиків звернувся лише 24 березня. Вже у лікарні у хворого діагностували пневмонію. Пацієнт був у важкому стані. Медики Дніпровської міської лікарні №21 намагалися врятувати чоловіка, але безрезультатно, повідомили у пресслужбі Дніпропетровської облдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус у Чернівцях: половина серед нових пацієнтів - діти

"Після десятиденної подорожі він занедужав, проте займався самолікуванням. Звернувся до лікарів у останній момент. На жаль, попри максимальні зусилля, врятувати пацієнта не вдалося", – розповів глава Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

За його словами, результати тесту на коронавірус будуть відомі сьогодні, 25 березня.

У Дніпропетровській області два лабораторно підтверджені випадки коронавірусу. Ще дев'ять людей нині перевіряють на COVID-19.

У Ірпені на Київщині коронавірус виявили у вагітної жінки. Їй робили кілька тестів. Швидкий показав негативний результат, ПЛР-тест виявився позитивним. Остаточний діагноз встановлять лікарі відповідної клініки, куди направили жінку. Комунальні служби провели дезінфекцію в будинку на вулиці Тургенівській, 50-А, в якому проживає вагітна. У двір також приїхали поліцейські, які в гучномовець зверталися до мешканців не виходити з квартир на період дезінфекції. Просили максимально самоізолюватися. Волонтерський штаб Ірпеня готовий забезпечити жителів будинку першочергово необхідними засобами, продуктами та ліками.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі помер 45-річний чоловік, який сам лікувався від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі