пʼятниця, 15 квітня 2011 11:07

У Чилі перекинувся пасажирський автобус, 15 людей загинули
7

Фото: Фото: Reuters

Щонайменше 15 чоловік загинули і 22 госпіталізовані в результаті аварії, в яку потрапив пасажирський автобус. Це сталося в 400 кілометрах від столиці Чилі Сантьяго, повідомила чилійська радіостанція Cooperativa.

"Аварія сталася в четвер на трасі Консепсьйон-Сантьяго біля міста Чільян. Пасажирський автобус фірми Pullman Bus, в якому знаходилися 40 пасажирів, два водії та їх помічник, не вписався в поворот на великій швидкості, з'їхав у кювет і перекинувся. Загинув шофер, а також 14 пасажирів, у тому числі дві маленькі дівчинки. У лікарні доставлено 22 людини ", - заявив у радіоефірі представник карабінерів полковник Армандо Хаке. За його словами, стан п'яти госпіталізованих лікарі оцінюють як критичний.

На місці аварії працюють експерти, яким належить з'ясувати точні причини дорожньої пригоди.

Міжміські пасажирські автобуси є основним засобом пересування по Чилі. Вони мають два рівні і обладнані зручними місцями для повноцінного сну. Але саме другий поверх робить ці автобуси надзвичайно нестійкими на трасі.

Щорічно в Чилі в ДТП гинуть близько двох тисяч чоловік.

Зараз ви читаєте новину «У Чилі перекинувся пасажирський автобус, 15 людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі