середа, 03 березня 2021 01:46

У чотирьох областях України прогнозують підтоплення

У чотирьох областях України прогнозують підтоплення
Рятувальники попереджають про паводки. Фото: Суспільне

У Львівській, Волинській, Рiвненській та Житомирській областях підвищиться рівень води в період з 3 по 5 березня.

Продовжиться підвищення рівнів води на річках басейнів Захiдного Бугу та Прип'яті на 0,1-0,7 м з виходом води та подальшим затопленням заплав, повідомляють у ДСНС України.

"Можливе досягнення вiдмiток підтоплення господарських споруд та затоплення сільгоспугiдь в прирiчкових населених пунктах Старовижiвського, Ратнiвського, Маневицького районiв Волинської областi, Рокитнiвського району Рiвненської областi, Ємiльчинського району Житомирської областi та м.Червоноград (р.Солокія притока Західного Бугу у Львівській обл.)(рiвень небезпеки жовтий)", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпатам загрожують паводки

На річці Рата біля Межиріччя можливе перевищення відміток часткового затоплення окремих господарських об'єктів, будинків в селах Селець, Межиріччя (рівень небезпеки помаранчевий).

В Індонезії вирує повінь. Її рівень подекуди сягає 2 м. Тисячі людей залишили домівки.

Десятки тисяч осель затоплені водою. Люди пересуваються затопленими вулицями на човнах.

Рятувальники працюють і вдень і вночі. Вони знімають людей з дахів будинків. Найближчими тижнями в Індонезії посилиться вітер та дощ.

Зараз ви читаєте новину «У чотирьох областях України прогнозують підтоплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі