пʼятниця, 04 січня 2013 17:28

У Черкасах працівники ППС затримали нічних грабіжників

У Черкасах працівники ППС затримали нічних грабіжників
Фото: Прес-служба МВС

В Черкасах до чергової частини обласної міліції о 20.00 зателефонувала жінка. Вона була дуже схвильована, сказала, що її пограбували. Коли поверталась додому, до неї підбігли двоє невідомих молодиків, вирвали з рук сумочку та швидко зникли. Грабіжників протягом години було затримано, повідомляє командир патрульно-постової служби Черкас 42-річний Ігор Новіков.

"Жінка була в магазині "Абсолют", що в мікрорайоні Митниця. Коли поверталася додому, двоє невідомих вирвали з рук сумочку. Постраждала зателефонувала у міліцію. На місце з'їхалося чотири патрульні машини й вели пошуки в межах території, куди б могли зникнути грабіжники. Так як вихід з мікрорайону Митниця вгору до центру є в кількох місцях, там чергувала ще6 одна машина. Але проїхати по вузьких підйомах не можливо, що й ускладнювало пошуки. В одному місці двоє патрульних пішли оглянути темний провулок. Через декілька кроків почули голоси. Двоє молодих людей ішли їм назустріч. Зовнішні дані хлопців збігались з інформацією від постраждалої. Наші працівники зупинили їх для перевірки документів", - розповів Ігор Олександрович.

Молодики поводили себе підозріло і було помітно, що нервують. Патрульні повідомили у чергову частину. На місце виїхала оперативна група.

"У затриманих було виявлено понад 2 тис російських рублів та близько 300 гривень, які вони забрали в постраждалої. Злочинці стверджували, що це гроші, які вони заборгували своєму товаришеві. Але саме така сума і в таких купюрах була у сумочці у пограбованої жінки. Серед купюр був і чек з магазину, в якому скуплялася жінка. Сумочку потерпілої патрульні знайшли нижче по вулиці у кучугурі снігу", - додав Ігор Новіков.

Затриманих було доставлено до Придніпровського райвідділу міліції. Порушено кримінальну справу щодо пограбування. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах працівники ППС затримали нічних грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі