четвер, 26 січня 2012 15:03

У центрі Ріо-де-Жанейро впали дві багатоповерхових будівлі
7

Фото: Фото: Reuters

У центрі Ріо-де-Жанейро, за уточненими даними, обвалилися як мінімум два багатоповерхових будинки, повідомляє Reuters з посиланням на бразильські ЗМІ.

Крім 20-поверхової будівлі (за іншими даними - 18-поверхової), впав і розташований поруч з ним 10-поверховий будинок. У свою чергу, ряд ЗМІ повідомляє, що між цими будинками розташовувалася чотириповерхова будівля, яка також зруйнована.

Мер Ріо-де-Жанейро Едуарду Паеш (Eduardo Paes), який прибув на місце події, повідомив журналістам, що з-під уламків будівель врятовано чотири людини. Раніше співробітники екстрених служб міста в інтерв'ю ЗМІ заявляли, що в будинках заблоковані 11 осіб, серед яких, за їхніми словами, є загиблі і поранені.

Обвалення будинків, розташованих недалеко від площі Сінеландіа (Cinelandia) в центрі Ріо-де-Жанейро, сталося в середу, 25 січня ввечері. У постраждалих будівлях розташовувалися офіси, в тому числі відділення банків та представництво нафтової компанії Petrograd.

За неофіційною версією, причиною обвалення будинків стало порушення техніки безпеки при проведенні ремонтно-будівельних робіт. У той же час очевидці події розповіли, що перед обваленням чули вибух. Влада Ріо-де-Жанейро і правоохоронні органи поки не озвучили ніяких версій події.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Ріо-де-Жанейро впали дві багатоповерхових будівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі