середа, 21 жовтня 2020 16:21

У будівлі, де зберігали піротехніку, прогримів вибух: є постраждалі
4

У центрі Харкова прогримів вибух і сталася пожежа в приміщенні, де зберігалася китайська піротехніка. Про це повідомила служба ДСНС у Харківській області.

21 жовтня, о 12:38, до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приміщенні двоповерхової будівлі за адресою: пров. Кравцова, 9Б, Шевченківського району м. Харкова. Після прибуття рятувальників до місця виклику було встановлено, що горять дерев'яні перегородки будівлі в підвалі та на першому і другому поверхах, в яких зберігалися піротехнічні вироби, внаслідок чого було чути вибухи. Вогнем було охоплено площу в 40 кв. м. Все це горіло з виділенням великої кількості диму — йдеться в повідомленні.

Пожежа сталася в приміщенні, де зберігалася китайська піротехніка
Фото: web.telegram.org@truexanews
Внаслідок вибуху постраждали двоє людей
О 13:05 пожежу локалізували, а о 15:05 ліквідували
Внаслідок вибуху постраждали двоє людей

Внаслідок вибуху постраждали двоє людей. Вони змогли вибратися самостійно з палаючої будівлі. З опіками їх забрали в Харківську міську лікарню швидкої та невідкладної допомоги у важкому стані.

О 13:05 пожежу локалізували, а о 15:05 ліквідували. Її причини з'ясовують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перехожий врятував трьох дітей з палаючого будинку

У Харкові, на вул. Конторській, 18, загорівся багатоквартирний двоповерховий житловий будинок. Під час гасіння пожежі виявили тіло загиблого. До гасіння пожежі було залучено 56 людей з особового складу та 16 одиниць техніки ДСНС.

Зараз ви читаєте новину «У будівлі, де зберігали піротехніку, прогримів вибух: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі