пʼятниця, 17 вересня 2021 11:47

У "Борисполі" перехопили контрабанду скарбів з Індії. Кількість шокує
6

В аеропорту "Бориспіль" столичні митники зупинили пасажира із 44 кг срібних прикрас. Їх намагався ввезти в Україну з Індії 16 вересня.

Про це повідомила Державна митна служба.

Фото: Державна митна служба

38-річний чоловік прибув з Делі. Мав прямувати трансфером до Одеси.

Для проходження митного контролю він обрав спрощену систему "зелений коридор". Цим засвідчив, що не везе товарів, які підлягають письмовому декларуванню та оподаткуванню митними платежами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець з діамантами в трусах ішов через митницю

"Митники за допомогою технічних засобів виявили, що у двох дорожніх валізах та в ручній поклажі громадянина містяться ювелірні вироби зі срібла 925-ї проби з вставками з каміння. 882 комплекти з двох предметів, 11 комплектів з трьох предметів, 1346 одиниць намиста, 294 підвіски, 269 каблучок, 38 пар сережок, 11 браслетів, вісім хрестиків та три статуетки слонів – індійських символів. Загальна вага прикрас становила понад 44 кілограмів, за кількістю – 4627 одиниць Громадянин заявив, що всі вироби належать йому особисто", - ідеться в повідомленні.

На чоловіка склали протокол за порушення правил митного контролю. Прикраси вилучили. Їхню вартість встановлять.

В аеропорту "Бориспіль" митники зупинили 27-річного рівнянина з багажем бурштину гігантських розмірів. Чоловік прямував на авіарейс Київ-Шарджа.

Зараз ви читаєте новину «У "Борисполі" перехопили контрабанду скарбів з Індії. Кількість шокує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі