четвер, 12 квітня 2007 21:48

У бійці біля Кабміну 5 людей отримали ножові поранення

У бійці біля Кабміну 5 людей отримали ножові поранення

Сьогодні ввечері у центрі Києва на вулиці Грушевського, 18, де розташовано офіс партії "Братство", внаслідок інциденту п"ятеро осіб отримали ножові поранення, двох госпіталізовано.

Про це повідомили у Департаменті зв"язків з громадськістю МВС України.

За попередньою інформацією міліції, під час лекції, яку проводив, у тому числі лідер "Братства" Дмитро Корчинський, "з якоїсь причини виникла словесна лайка між відвідувачами і представниками "Братства".

Інцидент стався через те, що когось попросили вийти. Надалі це переросло в різанину. Серед потерпілих - як відвідувачі, так і представники партії.

Особи потерпілих встановлюються. 

Також у МВС повідомили, що вийшли на місце інциденту слідами крові: поблизу офісу "Братства" по вул. Грушевського була знайдена закривавлена людина, яка повідомила про іншого пораненого. У обох  потерпілих - ножові поранення грудної клітини та черевної порожнини.

Співробітники Печерського райвідділу міліції затримали 52 людини (33 - "братчиків" та 19 відвідувачів лекції), які перебували в офісі "Братства".

За останніми даними проти 6 представників "Братства" порушили кримінальну справу, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У бійці біля Кабміну 5 людей отримали ножові поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі