середа, 14 грудня 2011 10:08

У бельгійського терориста вдома знайшли труп жінки

У бельгійського терориста вдома знайшли труп жінки

Бельгійська поліція провела обшук в будинку Нордіна Амрані (Nordine Amrani), який здійснив 13 грудня теракт в Льєжі, і виявила там труп жінки. Це 45-річна домробітниця його сусідів.

Вбивство було скоєно у вівторок вранці. Амрані помітив жінку, коли та проходила повз його двері, і запросив її зайти, сказавши, що хоче запропонувати їй роботу. Після цього він убив її у своїй квартирі. Судмедексперти з'ясовують, чи не згвалтував він її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстріляють двох 25-річних білорусів

Крім того, слідчі з'ясували, що напередодні вбивства і теракту Амрані перевів гроші на рахунок своєї дружини.

За останніми даними, жертвами теракту, влаштованого Амрані в центрі Льєжа, стали шестеро людей, включаючи самого терориста. 123 людини постраждали. Злочинець закидав гранатами автобусну зупинку, а потім розстріляв перехожих. Поліція поки не може прояснити мотиви Амрані.

У 2008 році його засудили майже до п'яти років в'язниці за вирощування марихуани і зберігання зброї, однак у жовтні 2010 року звільнили умовно-достроково.

Зараз ви читаєте новину «У бельгійського терориста вдома знайшли труп жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі