пʼятниця, 10 серпня 2018 13:09

"Тягнулася подзвонити": в лісосмузі знайшли тіло 20-річної студентки

"Тягнулася подзвонити": в лісосмузі знайшли тіло 20-річної студентки
Загибла Анна Голубенко навчалася в педагогічному університеті. Фото: obozrevatel.com

На Житомирщині шукають вбивцю 20-річної студентки Ганни Голубенко, яку за кілька днів після зникнення знайшли мертвою в лісосмузі поблизу села Бондарці.

Дівчина пішла з дому ще 2 серпня. Її тіло виявив місцевий житель Микола Литвиненко, який збирав горіхи й почув неприємний запах. Коли підійшов ближче до яру, побачив жіночу руку з-під шиферу, повідомляє ТСН.

Анна навчалася в місцевому педагогічному університеті, мала гарну репутацію. Рідні думали, що вона гостює в друзів. Ніхто не розуміє, як вона могла опигитися за 20 км від дому.

"Мобільний телефон, лежав біля руки, ніби вона тягнулася подзвонити. Одягнена була легко, не роздягнена. Золотий ланцюжок, сумочка, мобільний телефон дорогий - нічого не вкрадено", - розповів свідок.

Чоловік впевнений, убивця знав це місце, бо проїжджаючи вночі дорогою, помітити ярок, куди вбивці сховали труп, важко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік скоїв самогубство після вбивства доньки

Дівчину упізнали за особливими прикметами. Версію самогубства відкидають, але деталі не розголошують. Слідчі намагаються відтворити її пересування в день зникнення. Є інформація, що вона хотіла влаштуватися на роботу в Києві.

Відкрили кримінальну справу за статтею "Вбивство".

"Коли мати дівчини звернулася в поліцію 6 серпня, можемо стверджувати, що вона вже була мертва", - констатувала інспектор відділу зі зв'язків з громадськістю поліції в Житомирській області Наталія Тимчук.

Рідні загиблої з пресою не спілкуються.

Правоохоронці чекають результатів експертизи. Вбивцю шукають серед знайомих студентки, не виключають і версії про нові знайомства напередодні зникнення.

У Бориславському районі Львівщини 35-річного чоловіка підозрюють у вбивстві колишньої дружини. За версією слідства, він ударив жінку 15 разів ножем. Тіло сховав у шафі.

Зараз ви читаєте новину «"Тягнулася подзвонити": в лісосмузі знайшли тіло 20-річної студентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі