понеділок, 14 квітня 2014 11:20

Турчинов терміново змінив керівника Антитерористичного центру

Турчинов терміново змінив керівника Антитерористичного центру
Василь Крутов Фото: Українська правда

В.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов призначив Василя Крутова керівником Антитерористичного центру при Службі безпеки України та першим заступником голови СБУ.

Відповідні укази від 14 квітня опубліковані на сайті в.о. президента.

Крім того, іншими указами Турчинов звільнив Віталія Циганка від виконання обов'язків керівника Антитерористичного центру при СБУ, а також з посади першого заступника голови спецслужби.

Разом з тим, згідно з ще одним указом в.о. президента, В.Циганок призначений заступником голови СБУ.

О.Турчинов також змінив склад міжвідомчої координаційної комісії Антитерористичного центру при СБУ. Згідно з розпорядженням, поширеному прес-службою в.о. президента в понеділок, він ввів до складу комісії першого заступника голови СБУ-керівника Антитерористичного центру при СБУ В.Крутова, вивівши з її складу В.Циганка.

В.Циганок був призначений першим заступником голови СБУ 1 березня, а виконувати обов'язки керівника Антитерористичного центру при СБУ почав з 7 квітня, згідно з указами в.о. Президента.

Крутова називають "легендою спецпідрозділу "Альфа". Він генерал-лейтенант Служби безпеки України, кандидат педагогічних наук, доктор юридичних наук, професор. Він брав участь у звільненні українських моряків з судна "Фаїна" від сомалійських піратів.

 

Зараз ви читаєте новину «Турчинов терміново змінив керівника Антитерористичного центру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі