понеділок, 21 червня 2021 16:41

Три трупи і залізяччя з машин: показали наслідки фатального зіткнення
4

У Черкасах у ДТП загинули троє людей
Фото: facebook.com/cherkasypolice
У Черкасах у ДТП загинули троє людей
У Черкасах у ДТП загинули троє людей
У Черкасах у ДТП загинули троє людей

У Черкасах KIA Optima виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Audi A4. Водій останнього та пасажир КІА загинули на місці аварії. Пасажирку Audi доставили до лікарні, де вона померла.

Аварія сталася близько 23:00 20 червня на перехресті вул. Пастерівської та бульв. Шевченка, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водія й пасажира викинуло з салону авто: кадри смертельного піке

"Водій KIA Optima не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Audi A4. Внаслідок зіткнення водія КІА затисло в середині авто, 44-річного чоловіка за допомогою спеціальних засобів діставали рятувальники. Далі медики ушпиталили потерпілого до лікарні. Його 40-річний пасажир загинув на місці аварії. В дорожньо-транспортній пригоді загинув 25-річний водій Audi A4. В салоні на момент аварії перебувала 28-річна пасажирка, вона отримала тяжкі травми та була доставлена до міської лікарні №3. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя жінки, вона померла", - розповіли в поліції.

Обставини аварії розслідують поліцейські. Попередньою причиною ДТП, за версією слідчого, є перевищення швидкості.

У селі Кам'янка Очаківського району на Миколаївщині вилетів з дороги легковик Daewoo Nexia. 38-річного водія та 37-річного пасажира викинуло з салону на землю. У результаті водій помер на місці, а пасажир у тяжкому стані госпіталізований.

Зараз ви читаєте новину «Три трупи і залізяччя з машин: показали наслідки фатального зіткнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі