середа, 05 травня 2021 07:46

Три доби шукають жінку, яка не повернулася з великодньої служби

Три доби шукають жінку, яка не повернулася з великодньої служби
На Рівненщині розшукують 83-річну Ганну Васейко, яка не повернулася додому після богослужіння у місцевому храмі. Фото: rv.npu.gov.ua

На Рівненщині три доби розшукують 83-річну Ганну Васейко з села Певжа Млинівського району.

Жінка не повернулася додому після богослужіння у місцевому храмі, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Ганна Федорівна живе разом із сестрою. Обидві самотні. Востаннє її бачили односельці 2 травня близько 3:30 - жінка йшла із церкви центральною вулицею.

Поліцейські, рятувальники та місцеві прочісують закинуті будівлі, поля та лісосмуги. Однак і досі жодного сліду. Сьогодні до пошуків долучаться нацгвардійці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зникнення й убивство професора: справа на контролі, але подробиці не розголошують

Поліцейські розглядають різні версії – що жінка втратила пам'ять чи її збили й вивезли на авто. Однак поки ці версії не знайшли підтвердження.

Зникла була одягнута у довгу куртку синього кольору, чорні валянки та червону хустку.

Усіх, кому відома будь-яка інформація про зниклу, просять повідомити до поліції за номером телефону 098 957 44 37 або 102.

Поліція Херсонщини продовжує пошуки 22-річного Дмитра Капустіна. Чоловік 20 листопада торік о 17:00 пішов із місця свого проживання та до теперішнього часу не повернувся. Востаннє його бачили вночі 21 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Три доби шукають жінку, яка не повернулася з великодньої служби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі