пʼятниця, 10 липня 2020 07:49

Трагічна ДТП легковика та вантажівок: пасажири загинули, водій у лікарні
5

У Дніпрі сталася моторошна ДТП за участю легковика, мікроавтобуса та вантажівки. Двоє людей загинули, троє поранені.

Про трагеію повідомили в управлінні ДСНС у Дніпрі та Дніпропетровській області.

У Дніпрі сталася трагічна ДТП
Фото: ДСНС
У Дніпрі сталася трагічна ДТП
У Дніпрі сталася трагічна ДТП
У Дніпрі сталася трагічна ДТП
У Дніпрі сталася трагічна ДТП

9 липня пізно ввечері на вулиці Полтавське шосе Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля MAN, легкового автомобіля Ford Focus і вантажного мікроавтобуса Volkswagen Crafter.

О 22:58 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що на місці ДТП люди затиснуті всередині пошкоджених автомобілів і потребують допомоги.

Рятувальники деблокували з понівеченого легковика тіло пасажира 1966 року народження. Тіло жінки 1988 року народження свідки аварії дістали з тієї ж автівки до прибуття аварійно-рятувального підрозділу.

Рятувальники також відключили елементи живлення транспортних засобів для запобігання виникнення пожежі, та змили з проїжджої частини розлиті паливно-мастильні матеріали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ішло до самосуду: п'яний водій на шаленій швидкості збив 8-річного хлопчика

Працівники екстреної медичної допомоги госпіталізували до Дніпровської міської клінічної лікарні № 6 пасажира та водія автомобіля Volkswagen Crafter відповідно 1993 та 1994 роів народження, а також водія легковика Ford Focus 1989 року народження.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

До надання допомоги залучали 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

На Новообухівській трасі поблизу Києва вночі 9 липня поліцейський на Volkswagen на великій швидкості врізався в фуру з причепом.

У результаті удару легковик розірвало на шматки, водій при цьому не постраждав. За кермом легковика перебував правоохоронець у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Трагічна ДТП легковика та вантажівок: пасажири загинули, водій у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі